0 ks / 0,- CZK

Zbojnické kuře (Low Carb) 600g

Zbojnické kuře (Low Carb) 600g

Výrobce
155,- CZK / 5,54 EUR
SKLADEM
Po ČR doprava zdarma nad 1 700,- CZK
(Zbývá nakoupit za 1 700,- CZK )
Proč nakoupit u nás?
  • 90% zboží máme opravdu skladem a odesíláme do 24hodin
  • zboží můžete vyzvednout na naší kamenné prodejně v Plzni
  • super slevy pro nové a hlavně ještě lepší pro stálé zákazníky
  • na trhu jsme již pět let - v oboru tedy nejsme žádní nováčci
  • Slovensko? Přes 100 odběrných míst DPD Parcelshop

Zbojnické kuře (Low Carb) 600g

Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě.
Složení:
Kuřecí maso (33 %), vepřová klobása (vepř. maso 86 %, voda, brambor. škrob, sůl, vepřový protein, koření), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), cibule, uzená slanina (vepř. sádlo), rýžová mouka, kukuřičná mouka, tvaroh, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, pepř.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota440 kJ
Sacharidy - uhlohydráty4.8 g
Sůl0.67 g
Tuky6.8 g
Vláknina0.34 g
Z toho cukry0.5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny2.45 g
Bílkoviny - proteiny6.3 g
Energetická hodnota105 kCal

Zbojnické kuře (Low Carb) 600g

Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě.
Složení:
Kuřecí maso (33 %), vepřová klobása (vepř. maso 86 %, voda, brambor. škrob, sůl, vepřový protein, koření), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), cibule, uzená slanina (vepř. sádlo), rýžová mouka, kukuřičná mouka, tvaroh, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, pepř.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota440 kJ
Sacharidy - uhlohydráty4.8 g
Sůl0.67 g
Tuky6.8 g
Vláknina0.34 g
Z toho cukry0.5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny2.45 g
Bílkoviny - proteiny6.3 g
Energetická hodnota105 kCal

Mohlo by Vás také zajímat: