0 ks / 0,- CZK

Wolfberry Xantanová guma 100 g

Wolfberry Xantanová guma 100 g

Výrobce Wolfberry
39,- CZK / 1,40 EUR
SKLADEM
Po ČR doprava zdarma nad 1 700,- CZK
(Zbývá nakoupit za 1 700,- CZK )
Proč nakoupit u nás?
  • 90% zboží máme opravdu skladem a odesíláme do 24hodin
  • zboží můžete vyzvednout na naší kamenné prodejně v Plzni
  • super slevy pro nové a hlavně ještě lepší pro stálé zákazníky
  • na trhu jsme již pět let - v oboru tedy nejsme žádní nováčci
  • Slovensko? Přes 100 odběrných míst DPD Parcelshop

Xantanová guma - stabilizátor a emulgátor v prášku na výrobu bezlepkových dobrot

Xantanová guma je prášek bez chuti a zápachu, který se získává fermentací sacharidů za pomoci bakterie Xanthomonas campestris. Působí jako stabilizátor a emulgátor, který je hydrofilní, dobře na sebe váže vodu, a tak pomáhá zlepšovat kvalitu těsta z bezlepkových ingrediencí. Primárně slouží jako náhrada lepku, ale použít ji lze i na výrobu klasických koláčů a pečiva. Jejím přidáním se těsto stává vláčnější, méně se drolí, lépe drží tvar a má delší trvanlivost. Smíchává se do mouky a může se použít do kynutého, lineckého, piškotového, třeného, odpalovaného nebo listového těsta. Využít ji můžete i na přípravu dresinků, masových šťáv a omáček, při zavařování masa, domácí výrobě šunky, zmrzliny, nebo dokonce gumových medvídků.

Xantanová guma a její výhody

  • slouží jako náhrada lepku
  • je prášek bez chuti a zápachu
  • působí jako stabilizátor a emulgátor
  • používá se na výrobu těsta a domácích pokrmů

Složení

Xantanová guma (E415) 100%.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty100 g
Energetická hodnota 1317 kJ / 320 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené tuky 0 g
Sacharidy 77 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 7 g
Sůl 3,5 g

Xantanová guma - stabilizátor a emulgátor v prášku na výrobu bezlepkových dobrot

Xantanová guma je prášek bez chuti a zápachu, který se získává fermentací sacharidů za pomoci bakterie Xanthomonas campestris. Působí jako stabilizátor a emulgátor, který je hydrofilní, dobře na sebe váže vodu, a tak pomáhá zlepšovat kvalitu těsta z bezlepkových ingrediencí. Primárně slouží jako náhrada lepku, ale použít ji lze i na výrobu klasických koláčů a pečiva. Jejím přidáním se těsto stává vláčnější, méně se drolí, lépe drží tvar a má delší trvanlivost. Smíchává se do mouky a může se použít do kynutého, lineckého, piškotového, třeného, odpalovaného nebo listového těsta. Využít ji můžete i na přípravu dresinků, masových šťáv a omáček, při zavařování masa, domácí výrobě šunky, zmrzliny, nebo dokonce gumových medvídků.

Xantanová guma a její výhody

  • slouží jako náhrada lepku
  • je prášek bez chuti a zápachu
  • působí jako stabilizátor a emulgátor
  • používá se na výrobu těsta a domácích pokrmů

Složení

Xantanová guma (E415) 100%.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty100 g
Energetická hodnota 1317 kJ / 320 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené tuky 0 g
Sacharidy 77 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 7 g
Sůl 3,5 g

Mohlo by Vás také zajímat: