0 ks / 0,- CZK

Wasa Knäckebroty Gluten Free 240 g

Wasa Knäckebroty Gluten Free 240 g

Výrobce Wasa
159,- CZK / 5,69 EUR
SKLADEM
Po ČR doprava zdarma nad 1 700,- CZK
(Zbývá nakoupit za 1 700,- CZK )
Dárky k Vaší objednávce:
Dle konečné hodnoty Vaší objednávky jsme pro Vás připravili následující dárky:
Proč nakoupit u nás?
  • 90% zboží máme opravdu skladem a odesíláme do 24hodin
  • zboží můžete vyzvednout na naší kamenné prodejně v Plzni
  • super slevy pro nové a hlavně ještě lepší pro stálé zákazníky
  • na trhu jsme již pět let - v oboru tedy nejsme žádní nováčci
  • Slovensko? Přes 100 odběrných míst DPD Parcelshop

Knäckebroty Gluten Free - křupavé náhrady pečiva vhodné i do diety

Knäckebroty Gluten Free jsou křupavé celozrnné náhrady pečiva ze Švédska. Díky vysokému obsahu vlákniny, vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek jsou ideální do diet či jako součást zdravého životního stylu. Knäckebroty byly původně vyráběny z celozrnné žitné mouky, soli a vody. Později se k nim začaly přidávat i různé druhy koření, semínek či ochucovadel. Dejte si je k snídani, svačině či večeři s přílohou, po jaké váš apetit právě touží, a užijte si jejich jedinečnou chuť a úžasnou lehkost.

Knäckebroty Gluten Free a jejich výhody

  • trvanlivá náhrada klasického pečiva
  • obsahují vysoké množství vlákniny, vitamínů a minerálů
  • vhodné jako součást zdravého životního stylu

Složení

Bramborový škrob, rýžová mouka, amarantová mouka, řepkový olej, vláknina z cukrové třtiny, bezlaktózové odtučněné sušené mléko, cukrový sirup, cukr, sušený rýžový kvas (rýžová mouka, voda), emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin; droždí, jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar; fenykl, anýz, kmín.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty100 g
Energetická hodnota 1680 kJ / 398 kcal
Bílkoviny 4,5 g
Tuky 7,8 g
z toho nasycené kyseliny 1 g
Sacharidy 74,2 g
z toho cukry 5,3 g
Vláknina 6,7 g
Jedlá sůl 1,4 g

Knäckebroty Gluten Free - křupavé náhrady pečiva vhodné i do diety

Knäckebroty Gluten Free jsou křupavé celozrnné náhrady pečiva ze Švédska. Díky vysokému obsahu vlákniny, vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek jsou ideální do diet či jako součást zdravého životního stylu. Knäckebroty byly původně vyráběny z celozrnné žitné mouky, soli a vody. Později se k nim začaly přidávat i různé druhy koření, semínek či ochucovadel. Dejte si je k snídani, svačině či večeři s přílohou, po jaké váš apetit právě touží, a užijte si jejich jedinečnou chuť a úžasnou lehkost.

Knäckebroty Gluten Free a jejich výhody

  • trvanlivá náhrada klasického pečiva
  • obsahují vysoké množství vlákniny, vitamínů a minerálů
  • vhodné jako součást zdravého životního stylu

Složení

Bramborový škrob, rýžová mouka, amarantová mouka, řepkový olej, vláknina z cukrové třtiny, bezlaktózové odtučněné sušené mléko, cukrový sirup, cukr, sušený rýžový kvas (rýžová mouka, voda), emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin; droždí, jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar; fenykl, anýz, kmín.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty100 g
Energetická hodnota 1680 kJ / 398 kcal
Bílkoviny 4,5 g
Tuky 7,8 g
z toho nasycené kyseliny 1 g
Sacharidy 74,2 g
z toho cukry 5,3 g
Vláknina 6,7 g
Jedlá sůl 1,4 g

Mohlo by Vás také zajímat: