GymBeam Agar 50 g
GymBeam Agar 50 g
Výrobce | GymBeam |
---|
Vážení zákazníci, eshop namakejse.cz již dále nebude v provozu, veškerý sortiment najdete na našem hlavním eshopu NAMAKANEJ.cz
(Zbývá nakoupit za 1 700,- CZK )
- 90% zboží máme opravdu skladem a odesíláme do 24hodin
- zboží můžete vyzvednout na naší kamenné prodejně v Plzni
- super slevy pro nové a hlavně ještě lepší pro stálé zákazníky
- na trhu jsme již pět let - v oboru tedy nejsme žádní nováčci
- Slovensko? Přes 100 odběrných míst DPD Parcelshop
POPIS
Agar - rostlinná náhrada želatiny s vysokým obsahem vlákniny, která je ideální pro přípravu dezertů
Agar je želírující látka rostlinného původu, kterou mohou bez obav používat také vegetariáni a vegani. Jedná se o přírodní rozpustnou vlákninu z mořských řas, která je důležitá především pro zdravé trávení. Velkou výhodou je, že neobsahuje cukr a nemá žádnou chuť ani zápach. Díky tomu můžete agar používat při přípravě sladkých i slaných pokrmů. Perfektně dokáže zahustit například omáčku nebo polévku. Stejně tak ho ale využijete při přípravě dezertů, pudinků a dalších dobrot.
Agar a jeho výhody
- rostlinná alternativa želatiny
- přírodní rozpustná vláknina
- je prospěšný pro trávení
- neobsahuje cukr
- je bez chuti i zápachu
- ideální pro přípravu dezertů
- využijete ho k zahušťování slaných pokrmů
- je vhodný pro vegetariány a vegany
Složení
Agar-agar 100 %
Dávkování
Smíchejte 5 g agaru s 300 ml vody. Přidejte požadované množství cukru nebo soli, nechte odstát 10 minut a poté vařte 15 minut.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 720 kJ / 172 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené tuky | 0 g |
Sacharidy | 0,4 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Vláknina | 86 g |
Sůl | 0,04 g |
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Agar - rostlinná náhrada želatiny s vysokým obsahem vlákniny, která je ideální pro přípravu dezertů
Agar je želírující látka rostlinného původu, kterou mohou bez obav používat také vegetariáni a vegani. Jedná se o přírodní rozpustnou vlákninu z mořských řas, která je důležitá především pro zdravé trávení. Velkou výhodou je, že neobsahuje cukr a nemá žádnou chuť ani zápach. Díky tomu můžete agar používat při přípravě sladkých i slaných pokrmů. Perfektně dokáže zahustit například omáčku nebo polévku. Stejně tak ho ale využijete při přípravě dezertů, pudinků a dalších dobrot.
Agar a jeho výhody
- rostlinná alternativa želatiny
- přírodní rozpustná vláknina
- je prospěšný pro trávení
- neobsahuje cukr
- je bez chuti i zápachu
- ideální pro přípravu dezertů
- využijete ho k zahušťování slaných pokrmů
- je vhodný pro vegetariány a vegany
Složení
Agar-agar 100 %
Dávkování
Smíchejte 5 g agaru s 300 ml vody. Přidejte požadované množství cukru nebo soli, nechte odstát 10 minut a poté vařte 15 minut.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 720 kJ / 172 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené tuky | 0 g |
Sacharidy | 0,4 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Vláknina | 86 g |
Sůl | 0,04 g |
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.