0 ks / 0,- CZK

GymBeam Agar 50 g

GymBeam Agar 50 g

Výrobce GymBeam
69,- CZK / 2,47 EUR
SKLADEM
Po ČR doprava zdarma nad 1 700,- CZK
(Zbývá nakoupit za 1 700,- CZK )
Proč nakoupit u nás?
  • 90% zboží máme opravdu skladem a odesíláme do 24hodin
  • zboží můžete vyzvednout na naší kamenné prodejně v Plzni
  • super slevy pro nové a hlavně ještě lepší pro stálé zákazníky
  • na trhu jsme již pět let - v oboru tedy nejsme žádní nováčci
  • Slovensko? Přes 100 odběrných míst DPD Parcelshop

Agar - rostlinná náhrada želatiny s vysokým obsahem vlákniny, která je ideální pro přípravu dezertů

Agar je želírující látka rostlinného původu, kterou mohou bez obav používat také vegetariáni a vegani. Jedná se o přírodní rozpustnou vlákninu z mořských řas, která je důležitá především pro zdravé trávení. Velkou výhodou je, že neobsahuje cukr a nemá žádnou chuť ani zápach. Díky tomu můžete agar používat při přípravě sladkých i slaných pokrmů. Perfektně dokáže zahustit například omáčku nebo polévku. Stejně tak ho ale využijete při přípravě dezertů, pudinků a dalších dobrot.

Agar a jeho výhody

  • rostlinná alternativa želatiny
  • přírodní rozpustná vláknina
  • je prospěšný pro trávení
  • neobsahuje cukr
  • je bez chuti i zápachu
  • ideální pro přípravu dezertů
  • využijete ho k zahušťování slaných pokrmů
  • je vhodný pro vegetariány a vegany

Složení

Agar-agar 100 %

Dávkování

Smíchejte 5 g agaru s 300 ml vody. Přidejte požadované množství cukru nebo soli, nechte odstát 10 minut a poté vařte 15 minut.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty100 g
Energetická hodnota 720 kJ / 172 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené tuky 0 g
Sacharidy 0,4 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 0 g
Vláknina 86 g
Sůl 0,04 g

Upozornění

Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Agar - rostlinná náhrada želatiny s vysokým obsahem vlákniny, která je ideální pro přípravu dezertů

Agar je želírující látka rostlinného původu, kterou mohou bez obav používat také vegetariáni a vegani. Jedná se o přírodní rozpustnou vlákninu z mořských řas, která je důležitá především pro zdravé trávení. Velkou výhodou je, že neobsahuje cukr a nemá žádnou chuť ani zápach. Díky tomu můžete agar používat při přípravě sladkých i slaných pokrmů. Perfektně dokáže zahustit například omáčku nebo polévku. Stejně tak ho ale využijete při přípravě dezertů, pudinků a dalších dobrot.

Agar a jeho výhody

  • rostlinná alternativa želatiny
  • přírodní rozpustná vláknina
  • je prospěšný pro trávení
  • neobsahuje cukr
  • je bez chuti i zápachu
  • ideální pro přípravu dezertů
  • využijete ho k zahušťování slaných pokrmů
  • je vhodný pro vegetariány a vegany

Složení

Agar-agar 100 %

Dávkování

Smíchejte 5 g agaru s 300 ml vody. Přidejte požadované množství cukru nebo soli, nechte odstát 10 minut a poté vařte 15 minut.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty100 g
Energetická hodnota 720 kJ / 172 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené tuky 0 g
Sacharidy 0,4 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 0 g
Vláknina 86 g
Sůl 0,04 g

Upozornění

Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Mohlo by Vás také zajímat: